Ervaringen van patienten

 
 

Mijn neus is zo natuurlijk gecorrigeerd dat niemand het in het eerste op zicht ziet.

—Een ervaring
Al sinds mijn puberteit heb ik een neuscorrectie overwogen maar nooit gedurfd om deze stap te nemen omdat ik niet zo goed tegen veranderingen kan en een neuscorrectie verandert iets in je uiterlijk, dus elke dag zichtbaar.

Uiteindelijk toch begonnen met het inwinnen van informatie. Zo ben ik bij verschillende chirurgen op afspraak geweest en mij goed laten informeren. De reden dat ik voor dr J. De Jong heb gekozen is vanwege zijn jarenlange ervaring en de wijze van opereren, Endonasal. Ik zag zijn werk en merkte al heel snel dat hij geen onnatuurlijke neuzen creeert. Dr De Jong zei zelfs dat niemand het zou merken, zo natuurlijk.

En dit is hoe ik het heb ervaren: Aangezien ik nooit eerder een operatie heb ondergaan reed ik doodsbang naar de kliniek. Ik werd opgevangen door een zeer vriendelijke verpleger. Hij stelde mij zo goed gerust dat mijn angst helemaal verdween. Toen ik eenmaal in de operatie kamer aankwam, werd ik weer even nerveus maar de artsen waren allemaal zo vriendelijk en deskundig, ook hun lukte het om mij gerust te stellen. Voor ik het wist was ik onder narcose en toen ik bijkwam was ik heel vrolijk. Ik voelde ook helemaal geen pijn noch andere ongemakkelijkheden.

En nu kan ik beamen wat de dokter zei tijdens de intake. Mijn neus is zo natuurlijk gecorrigeerd dat niemand het in het eerste op zicht ziet. Wat ik zelf zie is een hele verfijnde uitstraling. Pas wanneer ik naar mijn foto’s van voor de operatie kijk, zie ik het verschil.

Ik ben nu veel zelfverzekerder en ik merk dat ik niet meer mijn zij aanzicht hoef te verbergen wanneer er fotos gemaakt worden.

Naar mijn ervaring is Dr De Jong zeer vakbekwaam. Hij heeft mijn neus precies zo geopereerd als dat ik dat wenste. Kleiner, verfijnder en bovendien natuurlijk ogend.

S.N.

36 JAAR
ERVARING

OOK SEDATIE
MOGELIJK

GEEN
WACHTTIJDEN

ZONDER ZICHTBAAR LITTEKEN

Wilt u een afspraak of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op.
 

“Mijn neus is zo natuurlijk gecorrigeerd dat niemand het in het eerste op zicht ziet„

—Een ervaring van S.N.
Al sinds mijn puberteit heb ik een neuscorrectie overwogen maar nooit gedurfd om deze stap te nemen omdat ik niet zo goed tegen veranderingen kan en een neuscorrectie verandert iets in je uiterlijk, dus elke dag zichtbaar. Uiteindelijk toch begonnen met het inwinnen van informatie. Zo ben ik bij verschillende chirurgen op afspraak geweest en mij goed laten informeren. De reden dat ik voor dr J. De Jong heb gekozen is vanwege zijn jarenlange ervaring en de wijze van opereren, Endonasal. Ik zag zijn werk en merkte al heel snel dat hij geen onnatuurlijke neuzen creeert. Dr De Jong zei zelfs dat niemand het zou merken, zo natuurlijk.

LEES ANDERE ERVARINGEN BEKIJK BEOORDELINGEN OP KLINIEKERVARINGEN.NL

Dr. de Jong krijgt een beoordeling van 9.1 op kliniekervaringen.nl