Oor + oorlel

 

Oren

Correctie afstaande oorschelpen / flapoor correctie. Via de achterzijde van de oorschelp wordt in plaatselijke verdoving geopereerd.
Oor voor & na

Oorlel

Voor de oorlel is ook een duidelijke plaats weggelegd. Een ieder hecht daar zijn of haar eigen waarde aan. De schoonheid van de lel is dus erg subjectief. De enige funktie die de oorlel in onze beschaving altijd had is om er een sieraad aan te hangen. In wezen was dit de eerste piercing! Een feit is echter, dat zeer regelmatig verzoeken komen om de oorlel te corrigeren.
Meestal betreft het een verkleining, soms steekt ook de oorlel hinderlijk naar opzij uit, zodat een correctie hier uitkomst biedt.

De oorlel kan apart behandeld worden, of in combinatie met de oorschelp. Na de ingreep wordt de oorlel met pleisters afgedekt, na een week gaan de hechtingen er uit. Het litteken verdwijnt na enkele maanden.
Oorlel voor & na

36 JAAR
ERVARING

OOK SEDATIE
MOGELIJK

GEEN
WACHTTIJDEN

ZONDER ZICHTBAAR LITTEKEN

Wilt u een afspraak of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op.
 

“Mijn neus is zo natuurlijk gecorrigeerd dat niemand het in het eerste op zicht ziet„

—Een ervaring van S.N.
Al sinds mijn puberteit heb ik een neuscorrectie overwogen maar nooit gedurfd om deze stap te nemen omdat ik niet zo goed tegen veranderingen kan en een neuscorrectie verandert iets in je uiterlijk, dus elke dag zichtbaar. Uiteindelijk toch begonnen met het inwinnen van informatie. Zo ben ik bij verschillende chirurgen op afspraak geweest en mij goed laten informeren. De reden dat ik voor dr J. De Jong heb gekozen is vanwege zijn jarenlange ervaring en de wijze van opereren, Endonasal. Ik zag zijn werk en merkte al heel snel dat hij geen onnatuurlijke neuzen creeert. Dr De Jong zei zelfs dat niemand het zou merken, zo natuurlijk.

LEES ANDERE ERVARINGEN