Over Dr. de Jong

 
Sinds 1981 ben ik KNO arts en heb ik vele mensen mogen helpen met het zoeken naar een oplossing van hun probleem. Als het kon zonder operatie, maar veelal toch met een operatie.

Na mijn opleiding in Utrecht ben ik een half jaar werkzaam geweest bij professor Claus Walter in Düsseldorf om mij verder te bekwamen in de plastische chirurgie van het gelaat. Claus Walter was een begenadigd chirurg en een inspirerende meester voor velen. Hij was medeoprichter van de Joseph Society, nu bekend als European Academy for Facial Plastic Surgery. Vooral de wijze waarop hij de neuschirurgie bedreef oogste veel bewondering en respect. Ook hij was uitgesproken voorstander van de gesloten techniek bij neuscorrecties.

Momenteel ben ik werkzaam in Vleuten. Ik kan zonder wachttijden opereren.

Mijn andere werkzaamheden, buiten de dagelijkse praktijk:

Duikgeneeskunde

Problemen die bij duiken optreden hebben vaak hun oorzaak in het KNO gebied. Het niet goed kunnen klaren van de oren, pijn in de bovenkaak bij het duiken zijn voorbeelden van oorzaken die in het KNO gebied terug te vinden zijn. Soms zijn de klachten met medicijnen te verhelpen, soms dient er geopereerd te worden aan neustussenschot, bijholten of het oor.

Als gecertificeerde C Duikgeneeskundige zie ik menige sportduiker op het spreekuur. Om een geoefend duiker te zijn moet regelmatig gedoken worden. Minstens een keer per jaar wordt ook een nascholingscursus gevolgd. De passie voor het duiken ontstond toen ik het geluk had om als co-assistent op Curacao werkzaam te zijn in 1974.

African Docters

Als KNO arts ben ik in 2004 met een team uitgezonden naar Kenia om kinderen te opereren. Het was een eer om via Stichting Eardrop gehoorverbeterende operaties te mogen uitvoeren bij kinderen, die door hun doofheid niet geaccepteerd werden. Jaarlijks worden er meerdere teams uitgezonden om dit mooie werk te doen.

BEKIJK MIJN CV

"Great Barrier Reef 2011"

36 JAAR
ERVARING

OOK SEDATIE
MOGELIJK

GEEN
WACHTTIJDEN

ZONDER ZICHTBAAR LITTEKEN

Wilt u een afspraak of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op.
 

“Mijn neus is zo natuurlijk gecorrigeerd dat niemand het in het eerste op zicht ziet„

—Een ervaring van S.N.
Al sinds mijn puberteit heb ik een neuscorrectie overwogen maar nooit gedurfd om deze stap te nemen omdat ik niet zo goed tegen veranderingen kan en een neuscorrectie verandert iets in je uiterlijk, dus elke dag zichtbaar. Uiteindelijk toch begonnen met het inwinnen van informatie. Zo ben ik bij verschillende chirurgen op afspraak geweest en mij goed laten informeren. De reden dat ik voor dr J. De Jong heb gekozen is vanwege zijn jarenlange ervaring en de wijze van opereren, Endonasal. Ik zag zijn werk en merkte al heel snel dat hij geen onnatuurlijke neuzen creeert. Dr De Jong zei zelfs dat niemand het zou merken, zo natuurlijk.

LEES ANDERE ERVARINGEN